Αποστολές

Οι αποστολές παραγγελιών δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος για παραγγελίες μεγαλύτερες των πενήντα ευρώ. Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει και από εσάς στον χώρο μας μετά από συνεννόηση με το τμήμα παραγγελιών της Magic Lady.

Η διεύθυνση μας είναι: Χρυσοστόμου 62, Ηράκλειο Κρήτης ΤΚ.71306

Τηλ:2813019340

Οι εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι τα ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ και η ΕΛΤΑ Courier για αποστολές εντός Ελλάδας.

Για αποστολές στην Κύπρο συνεργαζόμαστε με τα ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ και τα ΕΛΤΑ Courier EMS

Για αποστολές στην Ευρώπη (Ζώνη 1) με τα ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ και τα ΕΛΤΑ Courier SPM

Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο των συγκεκριμένων εταιρειών courier η Magic Lady θα φροντίσει να σας αποσταλεί η παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο. Για την παραλαβή της παραγγελίας σας είναι απαραίτητη η υπογραφή παραλαβής.

Χρόνος Παράδοσης

Όλα τα προϊόντα στο e-shop της Magic Lady βρίσκονται σε στοκ. Η παραγγελία σας ελέγχεται, πακετάρεται και παραδίδεται στην ταχυμεταφορική εντός 24 ωρών από την στιγμή που παραλάβουμε την εντολή παραγγελίας.

Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης. Στην περίπτωση όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική όπως στις χειροποίητες κατασκευές ή όπου αναγράφεται «Προϊόν Κατά Παραγγελία», στην σελίδα του προϊόντος θα αναγράφεται ο κατά προσέγγιση επιπλέον απαιτούμενος χρόνος. Για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης μπορείτε να ενημερωθείτε από το τμήμα παραδόσεων της Magic Lady.

Ο χρόνος παράδοσης από την εταιρεία ταχυμεταφορών ανέρχεται από 1 έως 3 ημέρες.

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της. Παρακαλώ σημειώστε ότι για απομακρυσμένες περιοχές καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση.

Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών είναι 08:00-18:00 (εξαρτάται την περιοχή παράδοσης) εκτός απο τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Αν, ωστόσο, απουσιάζετε την ώρα της παράδοσης, ο διανομέας θα αφήσει σημείωμα με τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας, ώστε να κανονίσετε πότε να σας παραδοθεί η παραγγελία.

Μπορείτε να ορίσετε διαφορετική διεύθυνση παράδοσης. Μπορείτε να ορίσετε χώρο παράδοσης το σπίτι σας, τον χώρο εργασίας σας όπου σας βολεύει λαμβάνοντας υπ’όψιν το ωράριο παραδόσεων.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε διαφορετική διεύθυνση παράδοσης σε περίπτωση που η παραγγελία σας προορίζεται για δώρο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παραγγελία σας δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από τη στιγμή που έχει φύγει από την εταιρεία μας.

Οι παραγγελίες συσκευάζονται σε κατάλληλα για το κάθε κόσμημα πολυτελή και ασφαλή κουτιά συσκευασίας δώρου με την επωνυμία της Εταιρείας μας.

Όλες οι παραγγελίες περνούν από ποιοτικό έλεγχο και συσκευάζονται προσεκτικά και κάθε προϊόν συνοδεύεται από την σήμανση ασφαλείας και την κάρτα εγγύησης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία σας το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Magic Lady είναι πρόθυμο να σας εξυπηρέτήσει. Τρόποι επικοινωνίας:μέσω email:info@magiclady.gr ή μέσω Τηλ:2813019340