Πολιτική Επιστροφών & Αλλαγών Magic Lady

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την ημερομηνία που τα παραλάβετε χωρίς κανένα απολύτως κόστος πλην των εξόδων επιστροφής η οποία θα γίνεται με δική σας χρέωση και ευθύνη.

Σε περίπτωση που λάβετε διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε ή έχει κάποιο εργοστασιακό ελάττωμα αναλαμβάνουμε το κόστος επιστροφής και αποστολής του νέου είδους εφόσον έχει προηγηθεί γραπτή ενημέρωση και συνεννόηση.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν:

  1. Το προϊόν ή τα προϊόντα βρίσκονται στην κατάσταση που τα τα παραλάβατε,δεν έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, λερωθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους και να μην έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι ασφαλείας καθώς και οι ετικέτες του προϊόντος ή άλλα ταμπελάκια ή σημάνσεις (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ).
  2. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η εγγύηση, τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος του προϊόντος.
  3. Kάθε προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από την κάρτα αλλαγής που το συνοδεύει, στην οποία φαίνεται ο κωδικός του είδους, η ημερομηνία αγοράς και η σφραγίδα του καταστήματος.
  4. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν.
  5. Nα αποστείλετε τα προϊόντα μέσω ταχυμεταφορικής
  6. Πριν γίνει η επιστροφή έχετε επικοινωνήσει με εμάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@magiclady.gr και έχει προηγηθεί συνεννόηση.

Παράκληση φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Η ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής είναι δική σας.

Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των όρων της πολιτικής μας δεν θα γίνονται δεκτές.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με άλλο είδος, μέγεθος ή χρώμα, ή να σας γίνει επιστροφή χρημάτων ανάλογα την επιλογή σας.

Σε περίοδο εκπτώσεων τα εκπτωτικά είδη αλλάζονται μόνο με εκπτωτικά προϊόντα, καθώς επίσης τα προϊόντα που βρίσκονται σε Προσφορά καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου αλλάζονται μόνο με προϊόντα της ίδιας κατηγορίας.

Η διεύθυνση επιστροφών της MagicLady είναι: Χρυσοστόμου 62 ,Ηράκλειο Κρήτης .ΤΚ.71306

Πως θα γίνει επιστροφή των χρημάτων σας:

Μόλις παραλάβουμε τα προς επιστροφή προϊόντα στην έδρα μας και δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση τους, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιστροφής της αξίας τους οι οποίες θα ολοκληρωθούν εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους.

Το πως θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων σας εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που είχατε επιλέξει.

Σας ενημερώνουμε ότι η Magic Lady δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση. Για την αντικατάσταση και οποιαδήποτε μορφής επισκευή προϊόντων, αρμόδια είναι μόνο η ίδια η αντιπροσωπεία. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά και παραλαβή προς επισκευή προϊόντων προς και από την εκάτοστε αντιπροσωπεία.