Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Πως μπορώ να ενημερωθώ για τυχόν απορίες μου;

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Magic Lady Δευτέρα -Τετάρτη – Σάββατο από 9.00 π.μ έως 15.00 μ.μ και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή από 9 π.μ έως 21.00 μ.μ. στα τηλέφωνα 2114053157-2130453212. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με email στο info@magiclady.gr και θα έχετε σύντομα απάντηση.

Στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α ;

Σε όλες τις τιμές του e/shop magiclady.gr συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Υπάρχει επιπλέον χρέωση για την αποστολή των παραγγελιών;

Δεν υπάρχει χρέωση αποστολής παραγγελιών από το e/shop magiclady.gr για αποστολές εντός Ελλάδος ακόμα και για απομακρυσμένες περιοχές για αγορές μεγαλύτερες των 50 ευρώ.Για αγορές μικρότερης αξίας οι αποστολές είναι 3 ευρώ για βάρος δέματος εως 2 kg.

Για αποστολές εξωτερικού εντός Ευρώπης (Ζώνη 1) χρεώνονται ανάλογα το βάρος και την χώρα προορισμού.

Οι αποστολές των παραγγελιών με ποιο τρόπο γίνονται;

Οι εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι τα ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ και η ΕΛΤΑ Courier για αποστολές εντός Ελλάδας.

Για αποστολές στην Κύπρο συνεργαζόμαστε με τα ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ και τα ΕΛΤΑ Courier EMS

Για αποστολές στην Ευρώπη (Ζώνη 1) με τα ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ και τα ΕΛΤΑ Courier SPM

Είναι ασφαλές να ψωνίσω από το e-shop magiclady.gr ;

Μας ενδιαφέρει απόλυτα οι αγορές που πραγματοποιούνται από την ιστοσελίδα μας να έχουν την μέγιστη ασφάλεια. Αυτός είναι και ο λόγος που η ιστοσελίδα magiclady.gr χρησιμοποιεί τα νόμιμα μέτρα και μεθόδους που απαιτεί η αγορά για την μέγιστη δυνατή ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων των πελατών,καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Η ιστοσελίδα magiclady.gr χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες και ανεπτυγμένες τεχνολογίες διαδικτυακής ασφάλειας. Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών,διασφαλίζονται ως απόρρητες με πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets layer) με κρυπτογράφηση 128-bit (την πιο ασφαλή που υπάρχει), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές.

Πόσο χρόνο χρειάζεται για να παραλάβω την παραγγελία μου;

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τους χρόνους παράδοσής των παραγγελιών μεταβείτε στην ενότητα Αποστολές-Χρόνοι παράδοσης.

Οι παραγγελίες παραδίδονται συσκευασμένες;

Στόχος μας είναι η σωστή και ασφαλής μεταφορά των παραγγελιών. Οι παραγγελίες συσκευάζονται σε κατάλληλα για το κάθε κόσμημα πολυτελή και ασφαλή κουτιά συσκευασίας δώρου με την επωνυμία της Εταιρείας μας.

Όλες οι παραγγελίες περνούν από ποιοτικό έλεγχο.

Κάθε προϊόν συνοδεύεται από την σήμανση ασφαλείας και την κάρτα εγγύησης.

Τι κάνω αν θέλω κάποιο προϊόν που δεν είναι διαθέσιμο;

Εάν το προϊόν που σας ενδιαφέρει δεν βρίσκεται σε διαθεσιμότητα, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα ή να επικοινωνήσετε με το τμήμα παραγγελιών ώστε να σας ενημερώσουμε αν θα έχουμε νέα παραλαβή,καθώς επίσης και τον χρόνο παραλαβής.